© 2020 by parròquia Maria Auxiliadora . C/ Salvador Allende 6,  08830 Sant Boi de Llobregat

Tf.  936 40 22 86   Fax  936 30 29 54    E-mail  pmariaauxiliadora@gmail.com   

Proudly created with Wix.com.   Web manager  jabelweb@gmail.com

Darrera actualització:  4 d'abril de 2020

COMUNICAT DE L’ARQUEBISBAT DE BARCELONA

Davant l’augment de contagis pel coronavirus i, seguint les indicacions de les autoritats sanitàries, per contribuir a la protecció de la salut pública i, tenint en compte la Nota de la Conferència Episcopal Tarraconense, el Sr. Cardenal Arquebisbe de Barcelona DISPOSA les següents mesures d’urgència que regiran des del dia d’avui:
 
1. Tots els fidels de la nostra Arxidiòcesi de Barcelona queden dispensats del precepte dominical mentre duri la situació de greu crisi sanitària actual.
 
2. A causa de la situació totalment excepcional que estem vivint, des del dia d’avui queden suspeses totes les celebracions públiques de l’Eucaristia amb participació de fidels, també la dominical.
 
3. En relació a les exèquies que, en diàleg amb les famílies, se celebrin de forma simplificada i els funerals es posposin per a més endavant.
 
4. Altres celebracions sacramentals, amb prudència pastoral, es posposaran per a més endavant.
 
5. Demanem a tots els fidels que intensifiquin la pregària i mirin de seguir la Santa Missa a través de la televisió, de la ràdio, o internet, pregant a Déu que, per intercessió de Mare de Déu de la Mercè, ens alliberi aviat d’aquesta pandèmia. Barcelona, 14 de març de 2020

Parròquia Ma Auxiliadora. Sant Boi

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now